Hegesztőfüggöny

Hegesztőfüggöny – a biztonságos munkavégzésért

Ipari PVC-ből készült hegesztőfüggönyeink maximális védelmet nyújtanak

Szalagfüggöny formájának köszönhetően könnyen átjárható, tisztítható

Könnyen felszerelhető, egyszerűen javítható

Kérjen árajánlatot, munkatársaink várják hívását!

Telefonon a 06-20/524-8404-as számon talál meg minket, de kapcsolati űrlapunkon is elérhetőek vagyunk!

HegesztőfüggönyCégünk szalagfüggönyök, ipari függönyök gyártásával, értékesítésével foglalkozik és többet közt hegesztőfüggönyök készítésével is. Tudjuk, hogy a hegesztés egy olyan veszélyes munkafolyamat, mely már munkavédelmi előírásoknak megfelelően védő eszköz alkalmazását írja elő, vagyis például hegesztőfüggöny alkalmazását. A szemnek kifejezetten károsak a hegesztés során felszabaduló fények és anyagok. A hegesztő védőruhát visel, de a környezete védelmet igényel, hegesztőfüggönyt.

A hegesztőfüggöny speciális anyagának köszönhetően képes megvédeni a dolgozókat a hegesztés káros hatásaitól. A hegesztőfüggöny PVC-ből készül, vagyis a hegesztő függöny tulajdonképpen egy ipari PVC szalagfüggöny. Szalagfüggöny, hogy könnyen átjárható legyen, de mégis zárt teret alkosson, elválasszon.

Hegesztőfüggöny és sok más ipari függöny rendelhető a 06-20/524-8404-as számon, vagy online!

 A hegesztőfüggöny nem csak a hegesztéssel járó veszélyes folyamatoktól véd, de térelválasztóként is jól alkalmazható, valamint por és páraálló, ezen kívül nem engedi a rovarok bejutását és még hőszigetel is, tehát a hegesztéssel járó meleg levegő nem jut ki a hegesztőfüggöny által körülölelt területről.

Vásároljon hegesztőfüggönyt, tartsa be a munkavédelmi előírásokat!

Share Button

Címkék: , , ,

Facebook

Google Plus