Hőszigetelő függöny

Hőszigetelő függöny – egyszerű használat, mobilitási lehetőség

PVC függönynek is nevezhető anyaga miatt.

Ipari PVC ből készül, így rugalmas és ellenálló a természeti hatásoknak.

Egyedi méretre készítjük, Önnek csak a paramétereket kell megadni.

Elérhet minket több módon is, telefonon és online.

Telefonon hívja a 06-20/524-8404-es számot, vagy keressen minket a kapcsolati űrlap kitöltése által kérdéseivel vagy a kész paraméterekkel!

Hőszigetelő függönyA hőszigetelő függönyök ipari függönyök és legtöbbször szalagfüggönyök. A szalagfüggöny a nevéből is adódóan szalagokból épül fel, melyek többé vagy kevésbé fedik egy mást, a vevő igényeihez igazodva. Az átfedés mértéke egyenesen arányos a hőszigetelő függöny teljesítményével, vagyis minél nagyobb az átfedés, annál inkább hő szigetel.

Acélszerkezet felfüggesztésen lógnak a hőszigetelő függöny szalagjai. A hőszigetelő függöny szalagok könnyen tisztíthatóak, és könnyen cserélhetőek, ha egy szalag megsérül. Tiszta vízzel, vagy szappanos vízzel célszerű a hőszigetelő függöny elemeit letakarítani.

Telefon: 06-20/524-8404

Kapcsolati űrlap

A hőszigetelő függönyök védenek a rovarok, madarak, bogarak bejutásától, megakadályozzák a meleg vagy éppen a hideg levegő elszökését. Remekül használhatóak térelválasztóként is és mivel könnyű a le és felszerelése, ezért nem gond, ha a hőszigetelő függönyt sokszor kell áthelyezni, mert nem jelent nehézséget.

Hőszigetelő függöny egyenlő energia, idő, pénz megtakarítás!

Share Button

Címkék: , ,

Facebook

Google Plus