Ipari függöny felfüggesztés

Az ipari függöny felfüggesztése hőszigetelési szempontból is fontos, válassza átfedéses függönyeinket a nagyon szigetelés érdekében.

Kutyaházra hőfüggöny estén masszív, ellenálló felfüggesztést ajánlunk, érdeklődjön munkatársainknál!

Ipari függönyeink mindegyike minőségi termék, elkészítésükre nagy figyelmet fordítunk.

Egyedileg készülnek ez okból is kifolyólag, nem sablongyártás folyik nálunk!

Nálunk azt kap, amit kér, adja meg a méreteket telefonon vagy online, és mi legyártjuk a függönyt!

 Töltse ki az űrlapot, adja le a rendelését!

Ezen a számon érhet el minket: 06-20/524-8404

 ipari függöny felfüggesztése Az ipari függönyök fontos kiegészítő védelmet nyújtanak ipari területen, raktárakban, uszodákban, áruházakban és még sorolhatnánk, hogy milyen sok területen, ugyanis sok jó tulajdonsága miatt egyre több különböző területen alkalmazzák.

Az ipari függöny felfüggesztése fontos dolog, mert ezt tartja az ipari függönyt és sok hatásnak, áthaladásnak, gépi vagy személyforgalomnak kell ellenállnia. Rozsdamentes vagy horganyzott kampósoros tartószerkezet és akasztófülek segítségével történik termékeink felszerelése felfüggesztése.

A kampósoros tartószerkezet a rögzítés legelterjedtebb és legpraktikusabb típusa, lehetővé teszi az átfedések egyéni igények szerinti kialakítását, utórendeléseket, a szalagok kicserélését vagy leakasztását. Elhúzható ipari függöny felfüggesztést is vállalunk, melyet görgős vasalattal oldunk meg és akár ívesen is kivitelezhető.

 Ezen a számon érhet el minket: 06-20/524-8404

 Töltse ki az űrlapot, adja le a rendelését! 

Mielőtt ipari függönyt vásárol el kell dönteni, hogy milyen ipari függöny felfüggesztést  szeretne, de akár munkatársainktól és kérhet tanácsot.

Share Button

Címkék: , , , , , ,

Facebook

Google Plus