Ipari Pvc

Ipari PVC – sokoldalú felhasználás, kiváló szigetelő tulajdonságok!

Szalagfüggöny, térelválasztó függöny, az ipari PVC erre is képes.

Hőfüggönyként funkcionálhat profi hő és páraszigetelő képessége miatt.

Széles választék, egyedi méretezés várja az érdeklődőket.

Ha minőségi munkát szeretne, mely hosszútávon is kitart, minket hívjon, garanciát vállalunk munkánkra!

Telefonáljon: 06-20/524-8404

Kapcsolati űrlapunkon is elérhet minket!

Az ipari PVC több fajtája ismeretes. A poli vinil klorid, másik, közismertebb nevén a PVC egy műanyag. Van olyan PVC, melyet lágy PVC-nek hívnak, melyeket inkább vékonyrétegben használnak egy fajta szigetelőként például az elektromos kábeleket bevonó rétegként, de egy másik funkcióját alapul véve kerti locsolótömlőként is felhasználják. Másik PVC fajta ba kemény PVC, melyből főleg a mindenki által ismert PVC-csöveket gyártják, de kiválóan alkalmas gépalkatrésznek is.

Az ipari PVC-t ipari célokra, nagymértékű felhasználásra szánják.  Az ipari PVC lehet kemény, de lehet lány PVC is. Jelen esetben oldalunk és cégünk témája miatt a szalagfüggönyök alapanyagára, a lágy PVC-re koncentrálunk.

Ipari Pvc

Ipari Pvc

Az ipari PVC szalagfüggöny egymást többé vagy kevésbé fedő PVC szalagokból áll, melyek egymás mellé vannak fűzve valamilyen speciális anyagból, pl, acélból készült sínnel ellátott tartószerkezet segítségével. Átjárhatóságot biztosít, amellett, hogy védelmet is nyújt. Az ipari PVC függönyt csarnokokban, raktárakban való alkalmazása nagyon gyakori, de akár kórházak, áruházak, uszodák is élnek az ipari PVC nyújtotta lehetőségekkel.

Érdeklődés: 06-20/524-8404

Kapcsolati űrlapunk

Az ipari PVCből készült szalagfüggöny és azok tartószerkezetének felszerelése könnyű és gyors, kis és nagy felületű nyílásokra is alkalmazhatók. Külső nyílásnál megakadályozza a hő ki és beáramlását. Belső térben elválasztják egymástól a poros, zajos és egészségre káros helységeket. Víztiszta ipari PVC függönyeink garantálják a kivételes átlátszóságot és fényáteresztő képességet, emellett ellenállóak az igen alacsony hőmérséklettel szemben így akár hűtőkamrákra is használhatók az ipari PVC-ből készült függönyök.

Keressen meg minket ipari PVC-ből készült kellékek, munkavédelmi eszközök ügyében, várjuk jelentkezését!

 

Share Button

Címkék: , ,

Facebook

Google Plus