Szalagfüggöny

Szalagfüggönyök – átjárhatóság és védelem egyben!

PVC függönyeink széles választékban, méretben, színben állnak a rendelkezésére!

Térelválasztó függönyként is funkcionálnak szalagfüggönyeink, ugyanazon az áron nagyon sok funkciót kap még ajándékba.

Kedvező árak, gyors kiszolgálás, egyéni megrendelői igényhez való alkalmazkodás

Felmérés, egyéni méretezés, beszerelés – hívjon minket!

Szalagfüggöny vásárlás, tájékozódás ügyében keressen minket I T T

Hívjon a 06-20/524-8404-as telefonszámon!

SzalagfüggönyA szalagfüggöny egy olyan ipari PVC anyagból készült függöny, melynek elsődleges funkciója az, hogy úgy nyújtson védelmet a különböző környezeti hatásoktól, vagy éppen a munkavégzéssel járó káros hatásoktól, hogy közben a teret átjárhatóvá tegye, szellőzést biztosítson.

Az ipari PVC, melyből szalagfüggönyeink készülnek egy nagyon sokoldalú anyag sok felhasználási területtel. Az ember akárhova megy, útja során vagy éppen a munkahelyén biztosan fog találkozni a PVC-vel, mint anyaggal, de akár konkrétan szalagfüggönnyel is, mely ebből készült.

Kórházakban a szalagfüggönyt a meleg elszökésének megakadályozására használják nagy előszeretettel, mivel hő elzáró, szigetelő hatása mellett átjárható marad az ajtó, a folyosó.

Uszodákban is kiválóan alkalmazható. A medencéket és az öltözőt, illetve más helyiségeket el lehet szigetelni a szalagfüggöny segítségével a párás levegőtől, a víztől illetve hőszigetelő szalagfüggönyként a meleget is benntartja. Olyan esetek is egyre gyakrabban előfordulnak már, hogy a medencének szabadban lévő, és benti része is van és a kettőt egy szalagfüggöny választja el egymástól.

Munkaterületen, ipari csarnokokban is használatosak a szalagfüggönyök, mert akár térelválasztóként is működnek, miközben mégis szabad átjárást biztosítanak. Mindenféle környezetei hatástól is elszigetelik a dolgozókat: por, pára, rovarok, hideg-meleg levegő.

Sokoldalú szalagfüggönyért keressen minket online vagy telefonon!

06-20/524-8404

Áruházakban sok helyen a hűtök ajtóit másodlagos védelemként szalagfüggönnyel látják el, hogy amikor a hűbe benyúlnak a vásárlók, a hideg akkor se szökjön el. Az étel, a termék minősége is ezzel a módszerrel megőrizhető.

Keressen fel minket, ha szalagfüggöny, PVC függöny érdekli, állunk a rendelkezésére!

Share Button

Címkék: ,

Facebook

Google Plus