Szalagfüggöny kutyaházra

Szalagfüggöny kutyaházra – télen a hideg ellen, nyáron a meleg ellen véd

Akár csak a többi ipari függöny, a szalagfüggöny kutyaházra készült változatai is teljesen méretre szabható.

Ipari PVC-ből készül a szalagfüggöny kutyaházra.

Egyedi méretezés, gyors elkészítés, egyszerű felszerelhetőség.

Hívjon a 06-20/524-8404-as telefonszámon, vagy vegye fel velünk a kapcsolatot!

Szalagfüggöny kutyaházra Ipari függöny, szalagfüggöny kutyaházra kiválóan alkalmas. Sőt, mondhatni más megoldás nagyon nincs is. Az állat szabadon tud ki-be járni, de hőszigetelő is a szalagfüggöny kutyaházra, így védelmet is nyújt a hidegtől és a melegtől egyaránt.

A szalagfüggöny kutyaházra speciális hőszigetelő ipari függöny, PVC-ből készül és vastagsága, valamint erős acélszerkezetű felfüggesztése miatt a kutyák csak nagyon nem tudják leszaggatni. Rugalmas is, mivel a PVC egy műanyag. Fagyállóak is, így igazán jól megállják a helyüket a hidegben. A kutyáknak védelmet nyújt ez a kiváló szalagfüggöny kutyaházra.

 

Szalagfüggöny kutyaházra I T T rendelhető, vagy telefonon: 06-20/524-8404

Fűtő és hűtő hatással bír a szalagfüggöny kutyaházra való szerelése után, mivel nem engedi olyan könnyen át a hőmérsékletet: Használata esetén, télen a belső hőmérséklet jelentősen magasabb lehet. Ezzel ellentétben nyáron jóval hűvösebb idő lesz a kutyaházban. Egy normál hőszigetelt kutyaházban -10 esetleg -15 Celsius fok külső hőmérséklet esetén akár + 5 Celsius fok is lehet, illetve nyáron a hőmérséklet kevesebb a kutyaházban, mint kinn.

A legjobb szalagfüggöny kutyaházra nálunk kapható, rendeljen!

Share Button

Címkék: , ,

Facebook

Google Plus