Térelválasztó függöny

Hogyha szüksége van egy elszeparált területre, de emellett az átláthatóság is kritérium: a térelválasztó függöny a legjobb megoldás!

A tér leválasztásán túl hőfüggöny funkciót is ellát, mivel anyaga megegyezik a termofüggöny szalagjaival.

PVC függönyért is forduljon hozzánk, ha problémát okoz a nyitva tartott ajtón beáramló por és zaj. Várjuk hívását!

Tanácsadás, felmérés, pontos gyártás amit kínálunk!

Kedvezményes árak, kitűnő minőségű termékek!

Információért hívja a 06-20/524-8404-as telefonszámot, vagy írja meg I T T amit tudni szeretne!

Az általunk kínált térelválasztó függönyök lehetővé teszik az ipari csarnokok, raktárak olcsó, hatékony és rugalmas megosztását. Felhasználási területtől függően vannak flexibilis PVC szalagból készült térelválasztó függönyök, PVC tábla és polikarbonát felhasználásával készült térelválasztó függönyök.

Térelválasztó függöny

Azért népszerűek a térelválasztó függönyök, mert a hatékony térelválasztás jelentősen csökkenti a fűtési költségeket, ugyanis nem kell az egész teret befűteni, hanem csak az elszeparált részt. Ezen túl megakadályozza, hogy a por és más egyéb szennyeződések átjussanak az egyik helyiségből a másikba. Ugyanígy a párás, illetve száraz környezet is elszeparálhatóvá válik. Ezáltal higiénikusabbá tehető a munkakörnyezet, a dolgozók egészségének védelme biztosítottá válik. Ezen kívül a nem kívánt zajhatások is kívül rekednek az térelválasztó függönyön. Mindemellett a térelválasztó függöny egy olyan rugalmas megoldás, mely a mobilitást is magában foglalja: ha egy helyiség leválasztása már nem fontos, át lehet szerelni egy másik helyiség leválasztására.

Forduljon hozzánk bizalommal, szakértő kollégáink állnak az Ön rendelkezésére telefonon, a 06-20/524-8404-as telefonszámon, vagy ha kitölti az űrlapunkat felvesszük Önnel a kapcsolatot!

Ismerje meg a térelválasztó függöny előnyeit, rendeljen tőlünk az Önök igényeire szabva!

Share Button

Facebook

Google Plus