Termofüggöny

Termofüggöny –a hőmérséklet könnyebb kinn vagy benn tartása érdekében

Ipari PVC szalagfüggönyök széles választékban

Sokféle felhasználási lehetőség, minőségi termékek

Segítőkész munkatársaink várják a hívását!

Telefon: 06-20/524-8404

Kapcsolati űrlap

TermofüggönyTermofüggöny, hőszigetelő függöny, akárhogy is hívjuk, egy remek találmány és nálunk igazán jó minőségben kapható, rendelhető. Nem csak telefonon, akár online is!

A termofüggöny egy ipari függöny, ipari csarnokokban, kórházakban, hűtőkamrákon, csemege pultokon szokás termofüggönyt alkalmazni, mert elsődleges funkciója a termo szóból eredően a hőmérséklet megtartása, megőrzése.

A termofüggöny ipari PVC-ből, poli-vinil klorid anyagból készül, mely egy fagyálló és igen rugalmas anyag, műanyag. A termofüggöny például uszodákban is helyáll, külső belső medencék elválasztásra, az átjárás okozta hőmérséklet keveredés elkerülésére szoktak alkalmazni a termofüggönyt.

Rendelés vagy kérdések ügyében telefonáljon, a 06-20/524-8404es számon ér el minket, de online is állunk a rendelkezésére!

Gyártása nálunk teljes mértékben személyre szabott. Felmérés után pedig elkészítjük az Önnek megfelelő termofüggönyt. Ha úgy kívánja, fel is szereljük, nálunk az ügyfél az első. A termofüggöny kezelése nagyon egyszerű és valójában a felszerelés is. Egy acél szerkezet tartja a szalagokat, ez a termofüggöny lényege. Könnyen tisztíthat és sérüléskor csak egy-egy termofüggöny szalagot kell kicserélni.

Termofüggöny a költségek megtakarításáért, cége pénzügyi boldogulásáért!

Share Button

Címkék: , , ,

Facebook

Google Plus